13.12.13

Kerst in huis











Deze week hebben we het huis versierd. Met een jarige Kerst job in huis moet het er dit jaar nog feestelijker uitzien. Onze kleine man wordt namelijk 7 en gaat zich er nu ook een beetje mee bemoeien haha.... De boom heeft hij uit mogen kiezen en is nog nooit zo groot geweest. Normaliter ben ik niet zo van de Kerstbomen, dus werd het ieder jaar een kleintje. Aangezien wij best een grote woonkamer hebben viel deze eigenlijk altijd een beetje in het niet. Maar dat vond ik niet zo erg. Maar goed, dit jaar dus één tot aan het plafond! versierd in wit, goud en hout. Een leuke combi al zeg ik het zelf.
Daarnaast kunnen de pomponnen niet ontbreken en de mini kerstboompjes. En last but not least de Kerststal van Alessi die al heel lang op mijn wishlist stond. Ik bestelde hem bij Fonq in de kleur wit. Hij is eveneens verkrijgbaar in het rood en goud. Losse poppetjes kunnen erbij gespaard worden. I'm totally in love with it! so cute!

foto's coos-je

7 opmerkingen:

  1. Stoer kersthuis!
    Je kerststal vind ik ook helemaal geweldig!!

    Fijn weekend
    X Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een sfeervol kersthuis!!! Prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er super gezellig uit... en die kerststal is echt te leuk!!!!! fijn weekend :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave kerststal! Kan me goed voorstellen dat je deze graag wilde hebben!

    X Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kerstboom, en dat stalletje is geweldig..heel apart, nog nergens gezien. Waar heb je die poster met alfabet vandaan?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ow Steef, je kerststalletje is echt TE leuk! :)) En die kerstboom past zat, leuk zo groot! Je woonkamer is huge, dus geen klein boompie meer hoor!! :)
    Fijn weekend! XXXX

    BeantwoordenVerwijderen